deratizare profesionala Ploiesti

Paxton Electric S.R.L.

deratizare profesionala Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre deratizare profesionala Ploiesti: Paxton Electric S.R.L..

Despre Noi

servicii deratizare dezinsectie dezinfectie campina

Oferim servicii DDD in Ploiesti si in restul Judetului, iar la cerere ne putem deplasa oriunde in tara!


Paxton Electric S.R.L. este autorizata pentru servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare in Campina, Ploiesti, Baicoi, Azuga, Breaza si pe raza judetului Prahova, cat si in tara pentru: birouri, blocuri, cabinete medicale, restaurante, baruri, farmacii, depozite, hale industriale, spitale, ferme, scoli, gradinite, spatii comerciale, apartamente, case, zone rezidentiale, gradini, livezi, parcuri auto, sali de spectacol, parcuri, subsoluri, cladiri birouri, cinematografe.

deratizare-ploiesti campina

Rozatoarele distrug proprietatile, raspandesc boli, concureaza pentru sursele de hrana umana si sunt neplacute din punct de vedere estetic. Bolile, asociate rozatoarelor, care afecteaza oamenii includ: ciuma, tifosul murin, leptospiroza, rickettsioza, febra muscӑturii de sobolan si multe altele.

Oferim servicii de deratizare profesionala prin metode si solutii eficiente pentru combaterea rozatoarelor:

 • boabe de cereale impregnate cu substanta activa, granule (peleti) de rodenticide,
 • pasta proaspata din cereale cu grasimi, uleiuri si agenti de gelificare, blocuri cerate sau capcane ecologice

Prin actiunile de deratizare vizam combaterea rozatoarelor si impiedicarea inmultirii lor, acestea reprezentand un pericol permanent de transmitere a bolilor si de pierderi economice.

Serviciile noastre de deratizare au ca scop combaterea rozatoarelor din:

 • zonele urbane, suburbane sau rurale parcuri
 • locuri de joaca, terenuri de sport, pentru protectia digurilor sau pe terenurile de golf
 • paduri private sau publice, zone in afara magazinelor alimentare
 • terasamente de cale ferata / santuri, santiere
 • aerodromuri, garduri vii
 • vizuini si locuri de cuibarit in afara cladirilor
 • sisteme de canalizare
 • versanti ai cursurilor de apa
 • depozitele de deseuri

Servicii de dezinfectie Coronavirus - COVID 19 - Campina si in tara

dezinfectie coronavirus campina

In lupta cu noul coronavirus SARS-CoV-2, oferim servicii de dezinfectie, utilizand nebulizatoare performante si personal cu atestat in activitatile de DDD si Igiena, in scopul de a preveni raspandirea virusului COVID-19.

Biocidul utilizat de noi, se preteaza atat pentru dezinfectia locuitelor, unitatilor medicale, saloanelor de infrumusetare, a scarilor de bloc, a teraselor, cat si pentru birouri, cladiri de birouri, restaurante, terase, hoteluri, mijloace de transport.

dezinfectie covid-19 campina

Printre cei mai obisnuiti dezinfectanti folositi care s-au dovedit a fi eficienti impotriva SARS-CoV-2 se numara: etanolul 70-90%, solutii pe baza de clor (de exemplu, hipoclorit) cu concentratie de la 0,1% (1000 ppm) pentru dezinfectarea generala a mediului sau de 0,5% (5000 ppm) pentru obiectele contaminate cu sange si cu alte fluide corporale, sau cu peroxid de hidrogen >0,5%5-6. Durata minima recomandata pentru expunerea suprafetei la acesti dezinfectanti este de un minut1 sau in conformitate cu instructiunile producatorului.


Dispunem de personal calificat si cu experienta, echipamente si materiale care va garanteaza rezolvarea problemelor dumneavoastra pe termen lung. Firma noastra detine toate avizele si autorizatiile necesare in furnizarea de servicii pe masura asteptarilor si nevoilor dumneavoastra.

Actionam intotdeauna in functie de un plan bine stabilit si in urma unei analize personalizate a problemei cu care va confruntati sau a nevoilor pe care le aveti. Tinem cont de faptul ca reputatia afacerilor dumneavoastra trebuie sa fie ireprosabila, motiv pentru care ne desfasuram activitatea, rapid, discret si eficient. Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii la preturi accesibile.

Evaluarea costurilor se face in functie de marimea si configuratia spatiilor, de gradul de infectare si natura daunatorilor (in cazul serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie). Ne puteti contacta pentru detalii si pentru rezervarea unuia dintre serviciile noastre.

Serviciile noastre de deratizare, dezinsectie, dezinfectie au ca obiectiv principal protectia sanatatii oamenilor si a mediului impotriva efectelor daunatoare generate de rozatoare, diferite insecte, care sunt purtatoare de boli microbiene si parazitare atat la oameni cat si la animale.

Servicii

Efectuam servicii de deratizare, dezinfectie, dezinsectie in Campina, Prahova si in tara in scopul prevenirii si combaterii daunatorilor pentru persoane fizice sau juridice, agenti economici, in institutii publice:
deratizare arges campina

 • dezinsectie tantari, paduchi, purici, omizi, furnici, gandaci, viespi, infestari
 • deratizare sobolani, ghene gunoi, gropi de gunoi, dezinfectie virusuri, bacterii, microbi, infectii, fungii, spori
 • asociatii de proprietari, saloane infrumusetare, mijloace de transport, autobuze, microbuze, tren, metrou
 • subsoluri, beciuri, scari de bloc, unitati sanitare, case, curti, gospodarii
 • cladiri birouri, saune, canalizare, unitati de invatamant, toalete publice
 • brutarii, patiserii, restaurante, hoteluri, cafenele, spitale, clinici private, scoli, gradanite, crese
 • dezinfectie cabinete medicale, farmacii, dezinfectie corona virus covid19
 • depozite deseuri, piete, cimitire, parcuri, targuri, piscine, bazine de inot
 • spatii verzi, spatii de joaca, tratamente fintosanitare, magazii, silozuri
 • hale de depozitare, hale de productie, mori, camine batrani, centre comerciale, hipermarketuri, supermarketuri

Galerie foto