deratizare profesionala Lugoj

Deratizare Lugoj I.I. Haag Zoltan

deratizare profesionala Lugoj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre deratizare profesionala Lugoj: Deratizare Lugoj I.I. Haag Zoltan.

servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie lugoj

Despre Noi

I.I. Haag Zoltan va ofera servicii dezinsectie, dezinfectie si deratizare in Lugoj si imprejurimi cu solutii si substante avizate de Ministerul Sanatatii, in scoli, spitale, magazine, hoteluri, restaurante, asociatii de propietari, apartamente, cladiri si birouri publice, depozite si magazii etc. Dispunem de personal profesionist calificat in domeniul DDD si garantam calitatea serviciilor efectuate.

  

Servicii de Deratizare Profesionala

deratizare-lugoj

In interior: Statie de intoxicare pentru rozatoare mici, de dimensiuni reduse poate acomoda 2 batoane sau orice alta momeala. Gaurile de intrare pozitionate la margine pentru un acces mai usor al rozatoarelor.

Compartimentele de hranire fixeaza momeala la inchidere pentru a impiedica extragerea de catre animale non-tinta.

In exterior: Statii de intoxicare pentru toate tipurile de rozatoare. Este cea mai buna alegere din punct de vedere a raportului calitate-pret, compartimentele pentru: hranire pot acomoda pana la 1 kg de momeala, venind dotate cu bari verticale de fixare a momelii batoane. Deschiderea capacului in lateral fac monitorizarea si intretinerea mult mai usoare.
Poate acomoda si capcane adezive sau mecanice pentru rozatoare de dimensiuni mari si folosim pentru alimentarea statiilor de intoxicare.

Folosim pentru alimentarea statiilor de intoxicare: un amestec de momeli pe suporturi diferite: o momeala pe suport de grau decorticat pentru rozatoarele mici (soareci), o momeala pe suport de atractant alimentar proaspat efect potent pentru rozatoare, o momeala pe suport de batoane parafinate pentru zonele cu umiditate crescuta pentru a nu isi pierde din substanta active datorita umiditatii ridicate, o momeala pe suport de batoane cerate cu omologare pentru uz in spatii verzi pentru a trata suprafetele de vegetatie. Aceste momeli se alterneaza periodic ca si substanta activa pentru a asigura o mortalitate crescuta si o eficienta pe termen lung.

Pentru obiective unde nu este permisa utilizarea rodenticidelor se folosesc atat capcane cu retenie adezive cat si capcane cu prindere multipla unde momeala folosita are la baza atractant alimentar pentru a aduce rozatoarele in zonele de capturare. Acestea se folosesc cu precadere in industria alimentara dar si in zone de birouri sau resedinte.
De asemenea sunt disponibile la cerere si variante de control al daunatorilor ecologice.

Monitorizarea perimetrului de protectie impotriva rozatoarelor atat exterior cat si interior se face la frecventa stabilita de comun acord cu beneficiarul, interval la care se face inspectia si alimentarea statiilor de intoxicare cu momeala rodenticida precum si inlocuirea capcanelor adezive, acolo unde este cazul. Pretul se poate stabili doar in urma unei evaluari a gradului de infestare si a stabilirii planului de combatere a daunatorilor in functie de specificul locatiei si amplasarea acesteia.

Rozatoarele distrug proprietatile, raspandesc boli, concureaza pentru sursele de hrana umana si sunt neplacute din punct de vedere estetic. Bolile, asociate rozatoarelor, care afecteaza oamenii includ: ciuma, tifosul murin, leptospiroza, rickettsioza, febra muscӑturii de sobolan si multe altele.

Oferim servicii de deratizare profesionala prin metode si solutii eficiente pentru combaterea rozatoarelor:

 • boabe de cereale impregnate cu substanta activa, granule (peleti) de rodenticide,
 • pasta proaspata din cereale cu grasimi, uleiuri si agenti de gelificare, blocuri cerate sau capcane ecologice,
 • momeli lichide ideale pentru depozitele si morile de cereale, fumiganti, gazare

Prin actiunile de deratizare vizam combaterea rozatoarelor si impiedicarea inmultirii lor, acestea reprezentand un pericol permanent de transmitere a bolilor si de pierderi economice.

Serviciile noastre de deratizare au ca scop combaterea rozatoarelor din:

 • zonele urbane, suburbane sau rurale parcuri
 • locuri de joaca, terenuri de sport, pentru protectia digurilor sau pe terenurile de golf
 • paduri private sau publice, zone in afara magazinelor alimentare
 • terasamente de cale ferata / santuri, santiere,
 • aerodromuri, garduri vii
 • vizuini si locuri de cuibarit in afara cladirilor
 • sisteme de canalizare
 • versanti ai cursurilor de apa
 • depozitele de deseuri

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie lugoj

Noi va ajutam sa scapati de daunatorii ce produc anual disconfort, risc de imbolnavire si pierderi economice si materiale, atat persoanelor fizice cat si firmelor. Daunatorii de orice fel sunt purtatori de agenti patogeni ce duc la producerea diverselor boli transmisibile. De asemenea produc distrugeri de produse, materii prime sau obiecte casnice sau industriale.

Orice persoana fizica sau juridica, avand calitatea de angajator, este obligata sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru aplicarea masurilor de igiena, dezinfectie, dezinsectie si deratizare periodica.

Servicii

deratizare-lugoj-timisoara

DERATIZARE 

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. 

In cazul deratizarii, soarecii, sobolanii sau cartitele sunt anihilate cu ajutorul unor substante chimice, capcane cu lipici sau otrava. Substantele folosite de societatea noastra, sunt mortale pentru rozatoare, dar nu afecteaza mediul si sanatatea omului. 

Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

DEZINFECTIE 

Pentru efectuarea dezinfectiei prin metode chimice sunt utilizate numeroase substante chimice foarte puternice, printre care: fenolul, clorura de var, cloramina, formolul, etc. Aceste substante au un efect distrugator asupra tuturor microorganismelor patogene. Orice suprafata, obiect sau incepere poate fi dezinfectata pentru a elimina toti microbii (virusi, paraziti, ciuperci, fungi) si microorganismele (numerosi agenti patogeni cu risc de contaminare), indiferent de provenienta acestora (vegetala sau animala). 

Procesele complexe de dezinfectare sau dezinfectie sunt realizate de o echipa profesionista pentru distrugerea germenilor patogeni, prevenind astfel riscurile asociate contaminarii.  

Echipa noastra specializata va recomanda interventii de dezinfectie pentru numeroase spatii si elemente de uz comun printre care: policlinici, spitale, gradinite, scoli, hoteluri, restaurante, depozite, ferme agricole etc. Dupa cum ati remarcat toate acestea sunt locuri in care curatenia trebuie sa indeplineasca conditii stringente pentru a elimina potentialii daunatori existenti sau prevenirea aparitiei acestora. 

Cu cat este mai mare circulatia, cu atat aparitia agentilor patogeni este la un nivel crescut. Metodele prin care acest proces se desfasoara sunt fizice si chimice. Astfel, in prima categorie intra curatenia generala cu tot ce include aceasta in mod normal, arderea, fierberea, vaporii de apa aflati sub presiune sau chiar razele ultraviolete. Metoda chimica consta in utilizarea unor substante ce distrug acesti agenti patogeni, in functie de obiectele sau spatiile ce trebuie dezinfectate.

DEZINSECTIE

Dezinsectia este un procedeu prin care realizam distrugerea insectelor si parazitilor ce sunt purtatori de boli si pe care nu ii dorim in preajma noastra. Executia lucrarilor de dezinsectie se face cu ajutorul unor substanta profesionale si a unor echipamente speciale ce reusesc imprastierea substantelor deparazitare in locurile greu accesibile. Dezinfectia reduce numarul germenilor la un factor ce nu mai este periculos pentru sanatate si este recomandata pentru a trai intr-un mediu sanatos.

Spectrul de actiune al substantelor pe care le utilizam se refera la urmatoarele categorii de insecte: gandaci de bucatarie, purici, muste, tantari, furnici, plojnite, paienjeni, termite, insecte de plaja, daunatori depozite si larve. Deplasarea, constatarea si evaluarea sunt gratuite. Preturile se stabilesc in functie de gradul de infestare si de marimea suprafetei propuse pentru tratament.