deratizare profesionala Bucuresti-Sector 3

Compania DDD® Bucuresti- Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

deratizare profesionala Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre deratizare profesionala Bucuresti-Sector 3: Compania DDD® Bucuresti- Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare.

dddcluj11_1300

Despre Noi

Compania DDD® - Dezinfectie, Dezinsectie, Deratizare furnizeaza servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, la standarde nationale si europene, in localitatea CLUJ-NAPOCA folosind tehnologie de ultima generatie. Detinem logistica proprie in orasele Bucuresti, Timisoara, Targu Jiu, Panciu, Cluj-Napoca si Constanta. Toti operatorii nostri sunt autorizati, certificati pentru prestarea serviciilor d.d.d. Suntem prima firma DDD romaneasca ale carei servicii sunt recunoscute la nivel European certificată CEPA®conform ISO 16.636. Suntem usor de gasit pentru ca avem incredere in calitatea serviciilor noastre!

 • daca nu esti multumit, refacem Gratuit interventiile timp de 30 de zile!
 • dupa 30 de zile daca tot nu esti multumit iti returnam banii pe ultimul tratament din locatie si prestam Gratuit inca 30 de zile!
 • daca nici asa nu esti multumit, suportam noi integral contravaloarea unei interventii prestate de o alta firma aleasa de tine in locatia respectiva!

Serviciile noastre se adreseaza atat clientilor comerciali (dezinsectie birouri, cladiri, hale comerciale, asociatii de proprietari, depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, baruri, restaurante, fastfood-uri etc.), institutii publice, asociatii de proprietari, cat si persoanelor fizice care au nevoie de interventii rapide in apartament, locuinta sau curte.

ddd-bucuresti

 

Folosim numai substante avizate de Comisia Nationala pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sanatatii din Romania si de European Chemicals Agency E.C.H.A. Fiecare interventie realizata, fie pentru clienti persoane fizice, persoane juridice sau institutii de stat, beneficiaza de cele mai bune servicii pe care le putem oferi.

Combatem orice tip de daunatori: soareci, sobolani, purici, gandaci de bucatarie, capuse, plosnite de pat, muste, tantari, virusi patogeni, tantari, viespi, capuse, plosnite de pat, muste, gandaci, omizi, purici, plosnita cerealelor sau gandacul urat mirositor, soareci, sobolani, serpi sunt daunatori cu care ne ocupam zilnic, indiferent de gradul de infestare, de marimea sau amplasarea locatiilor.

dddcluj12_1024

Folosim numai substante avizate de Comisia Nationala pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sanatatii din Romania si de European Chemicals Agency E.C.H.A. Fiecare interventie realizata, fie pentru clienti persoane fizice, persoane juridice sau institutii de stat, beneficiaza de cele mai bune servicii pe care le putem oferi

Servicii

Servicii Dezinsectie - Deratizare - Deratizare

Dezinsectia reprezinta o procedura de preventie dar si distrugere a parazitilor sau insectelor ce dauneaza. Acest proces necesita substante speciale si echipamente profesionale menite sa nimiceasca tot ce le apare in cale. Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele. Serviciile noastre de dezinsectia actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.

Dezinsectie-ilfov

Dezinsectie BIO

Bio dezinsectia este o metoda de decontaminare recomandata pana si celor mai sensibile spatii, acestea putand fi repuse in folosinta imediat, in doar cateva ore de la aplicare. In plus, nu dauneaza in niciun fel mediului inconjurator. Pentru dezinsectia BIO, Compania DDD®- Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare va pune la dispozitie tehnologia AquaPy®.

- INCINTE SENSIBILE - Spitale, scoli, hoteluri, camine de batrani etc.
- ZONE URBANE - parcuri, spatii rezidentiale si de agrement, depozite de tutun
- SPATII DE DEPOZITARE - indiferent de materialele sau alimentele depozitate

Servicii Deratizare

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. In cazul deratizarii, soarecii, sobolanii sau cartitele sunt anihilate cu ajutorul unor substante chimice, capcane cu lipici sau otrava. Substantele folosite sunt mortale pentru rozatoare, dar nu afecteaza mediul si sanatatea omului. Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori.

deratizare-bucuresti-ilfov

Deratizare BIO

Deratizarea BIO este actiunea de eliminare a animalelor rozatoare daunatoare (sobolani, soareci, etc), prin mijloace ecologice, cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta varianta nu dauneaza sub nici o forma mediului.

Deratizarea BIO se realizeaza cu ajutorul statiilor de monitorizare, capcane pe baza de adeziv cu atractant alimentar sau hormonal.

Deratizarea completeaza celelalte operatiuni (curatenie, dezinfectie), contribuind la combaterea si prevenirea bolilor transmise de rozatoare catre om sau animale de companie, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

 • Apartamente si asociatii
 • Institutii publice
 • Birouri si spatii HoReCa
 • Magazine si centre comerciale
 • Prelucrarea produselor alimentare
 • Scoli, gradinite, spitale
 • Spatii exterioare

Pentru efectuarea dezinfectiei prin metode chimice sunt utilizate numeroase substante chimice foarte puternice, printre care: fenolul, clorura de var, cloramina, formolul, etc. Aceste substante au un efect distrugator asupra tuturor microorganismelor patogene. Echipa noastra specializata va recomanda interventii de dezinfectie pentru numeroase spatii si elemente de uz comun printre care: policlinici, spitale, gradinite, scoli, hoteluri, restaurante, depozite, ferme agricole etc. Dupa cum ati remarcat toate acestea sunt locuri in care curatenia trebuie sa indeplineasca conditii stringente pentru a elimina potentialii daunatori existenti sau preveni aparitia acestora.

dezinfectie-bucuresti-ilfov

Procesele complexe de dezinfectare sau dezinfectie sunt realizate de o echipa profesionista pentru distrugerea germenilor patogeni, prevenind astfel riscurile asociate contaminarii. Orice suprafata, obiect sau incepere poate fi dezinfectata pentru a elimina toti microbii (virusi, paraziti, ciuperci, fungi) si microorganismele (numerosi agenti patogeni cu risc de contaminare), indiferent de provenienta acestora (vegetala sau animala).

Dezinfectie BIO

Bio-dezinfectia este o metoda de decontaminare recomandata pana si celor mai sensibile spatii. Spre deosebire de nebulizarea clasica care creaza o ceata umeda, Bio-dezinfectia se bazeaza pe generarea de ceata uscata, ceea ce se traduce in beneficii concrete pentru client:

 • nu produce umezeala si nici acid paracetic, deci nu este coroziv, astfel putandu-se trata si echipamentele electronice;
 • nu pateaza, nu necesita aerisirea spatiului, nu este periculos pentru personal sau mediu, nu genereaza reziduuri;
 • elimina mirosurile neplacute;
 • este total biodegradabil, nonagresiv cu mediul, nonalergic, anticoroziv (ceata uscata), nu genereaza rezistenta la bacterii;
 • resetarea, intr-un interval de 60 minute, a intreg istoricului V.B.S.F. virucid, bactericid, sporicid si fungicid acumulat in decursul timpului in spatiul tratat;
 • ofera protectie bactericida, sporicida si fungicida prin dezinfectie periodica, la intervale de 20-30 zile in functie de traficul in zona tratata.

Conceptul are la baza combinatia dintre nebulizatorul Nocospray si dezinfectantul Nocolyse.

- Spatii publice sensibile (gradinite, scoli, sali de spectacol, cinematografe, gari, aeroporturi, biserici, spatii zootehnice; aeronave);

- Unitati sanitare precum: ATI, blocul operator, sali de tratament, saloane, cabinete medicale, etc.

- Propria casa.

necospray dezinfectie ilfov

Nocospray este un produs revolutionar destinat bio-dezinfectiei profesionale, cu actiune bactericida, virucida, fungicida si sporicida, utilizand ca substanta activa peroxidul de hidrogen in combinatie cu argint coloidal.

Acest sistem revolutionar ofera:

 • eficienta de dezinfectare de 99,99%;
 • raza de actiune pana la 15m fata de pozitionarea echipamentului;
 • acoperire prin sedimentare in numai 60 de minute/1000 m3 fiecare mm2/suprafata;
 • utilizare simultana a mai multor echipamente in cazul spatiilor cu volume mari (peste 1000m3).

Dezinfectie Coronavirus COVID-19 - Cluj

nebulizare-uscata bucuresti ilfov

Putem dezinfecta atat suprafetele cat si aerul. De exemplu, la Compania DDD® - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare avem protocoale de dezinfectie umeda sau de nebulizare uscata cu NOCOLYSE-NOCOSPRAY pentru microaeroflora si suprafete.

NOCOSPRAY actioneaza si asupra microaeroflorei. Il folosim in cabinetele stomatologice, este folosit in blocurile operatorii ale spitalelor cu mult inainte de COVID19.

Aerul il putem dezinfecta si prin ozonificare, ozonul fiind cel mai puternic oxidant si dezinfectant posibil sau prin aerosolizarea aerului din incaperi cu peroxid de hidrogen.

Servicii

Bine ați venit la Compania DDD® Cluj - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare, liderul în domeniul serviciilor de deratizare din Cluj și împrejurimi. Suntem o companie cu o vastă experiență în lupta împotriva dăunătorilor și suntem mândri să oferim servicii de cea mai înaltă calitate pentru a proteja sănătatea și siguranța clienților noștri. Suntem specializați în deratizare și oferim o gamă largă de servicii pentru a ajuta la combaterea invaziei de rozătoare din Cluj și zonele limitrofe.

Ce este deratizarea? Deratizarea este procesul de combatere a invaziei de rozătoare dintr-un anumit spațiu. Aceasta poate fi efectuată pentru a preveni infestarea în primul rând sau pentru a elimina orice rozătoare care au invadat deja un anumit spațiu. Este important să aveți în vedere că deratizarea este un proces esențial pentru menținerea sănătății și siguranței oamenilor și a animalelor de companie.

Obligativitățile legale Legislația impune proprietarilor de clădiri comerciale și de locuințe să efectueze servicii de deratizare periodice. Acestea sunt obligatorii, deoarece invazia de rozătoare poate avea efecte negative asupra sănătății umane și poate duce la pierderi financiare semnificative.

Importanța serviciilor de deratizare Deratizarea este importantă din mai multe motive. În primul rând, rozătoarele pot transmite o serie de boli periculoase oamenilor, precum leptospiroza, hantavirusul, febra Q și multe altele. În al doilea rând, aceste animale pot provoca daune semnificative structurii clădirilor și echipamentelor. În al treilea rând, invazia de rozătoare poate afecta reputația unei afaceri și poate duce la pierderi financiare semnificative.

Periodicitatea de prestare a serviciilor Perioada minimă legală pentru efectuarea serviciilor de deratizare este de două ori pe an. Totuși, perioada de deratizare ar trebui să fie determinată în funcție de mediul înconjurător și de gradul de infestare. De aceea, este important să apelați la serviciile noastre pentru a determina perioada optimă de deratizare pentru afacerea dvs.

Cine trebuie să efectueze serviciile de deratizare? Serviciile de deratizare trebuie să fie efectuate de către specialiști autorizați și instruiți în mod corespunzător. Acești specialiști au experiența și cunoștințele necesare pentru a identifica speciile de rozătoare din zona dvs. și pentru a alege cele mai eficiente metode de combatere a acestora.

Așteptări și rezultate Atunci când apelați la serviciile noastre de deratizare, puteți aștepta o abordare profesională și personalizată, adaptată nevoilor specifice ale afacerii dvs. În funcție de gradul de infestare și de caracteristicile spațiului dvs., vom folosi cele mai eficiente metode de combatere a rozătoarelor, incluzând substanțe de deratizare, capcane și metode de prevenire. Vom identifica sursele de hrană și de adăpost pentru rozătoare și vom sugera metode de prevenire pentru a preveni o nouă infestare.

Costurile medii Costurile pentru serviciile de deratizare variază în funcție de gradul de infestare și de caracteristicile spațiului. Costurile medii pentru o deratizare de bază în Cluj variază între 200 și 500 de lei, în funcție de dimensiunea spațiului și de gradul de infestare. De asemenea, oferim contracte de servicii anuale sau semestriale pentru a asigura un mediu sigur și sănătos într-un mod rentabil.

Ce ar trebui să știți despre o firmă de deratizare? Când alegeți o firmă de deratizare, este important să verificați dacă aceasta are autorizație și este înregistrată la Direcția de Sănătate Publică. De asemenea, trebuie să vă asigurați că firma are experiența și cunoștințele necesare pentru a identifica și combate speciile de rozătoare din zona dvs. Este important să verificați recenziile și ratingurile firmei și să solicitați o estimare detaliată a costurilor înainte de a semna un contract.

În concluzie, deratizarea este un proces esențial pentru menținerea sănătății și siguranței oamenilor și a animalelor de companie, precum și pentru protejarea proprietății dvs. În calitate de lider în domeniul serviciilor de deratizare din Cluj, Compania DDD oferă servicii personalizate și eficiente pentru a combate invazia de rozătoare și pentru a preveni o nouă infestare. Apelați la noi astăzi pentru o evaluare gratuită și o estimare a costurilor, și asigurați-vă că afacerea dvs. este protejată de invazia de rozătoare.

Parteneri

Servicii DDD Cluj

Servicii Deratizare Cluj

Servicii Dezinsectie Cluj

Servicii Dezinfectie Cluj

Firma servicii DDD Cluj

Firma Servicii Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare Cluj

Contracte DDD Cluj

Nebulizare Cluj

Pret Deratizare Cluj

Pret Dezinsectie Cluj

Pret Dezinfectie Cluj

Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare Cluj

DDD Cluj

Combatere gandaci Cluj

Combatere rozatoare Cluj

Dezinsectie firme Cluj

Deratizare firme Cluj

Combatere Soareci Cluj

Combatere Sobolani Cluj

Dezinsectie Tantari Cluj

Dezinsectie Capuse Cluj

Dezinsectie Plosnite de Pat Cluj

Firma DDD Cluj

Compania DDD® Bucuresti - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare - Cluj